Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk mimarinın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının yararlanma derslikı üzere faktörler müessir olmaktadır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane bapnın kolayca açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların huzurı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Görevli servis merdivenlerinin ferahliği en az 65 cm olmalıdır. Güçlü katlı binalarda yangın merdiveni enliliği en az 90 cm, kaçış yolu kocaliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve kamu binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı hoşgörülüliği 120 cm'den az olmamalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı nöbet opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dizi ile daha pıtrak kullanım sağlanabilir.

Hiç endişe yasak ki yangın felaketi, yıl içre birey kaybına niye olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu güdük bir süre içinde geniş Yangın Kapısı Fiyatları alana yayılması ve hem gönül hem de varlık yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve varlık kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu kuruluşnın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Eski strüktürlarda ve yangın merdiveni meydanı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Binada mevcut kişilerin Yangın Çıkış Kapısı ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile Yangın Kapısı Fiyatları 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page